відділ освіти
  Царичанської районної  державної адміністрації
 

Створення єдиного освітнього простору - якісний крок у розвитку освіти регіону

Проблема району:"Науково-методичне забезпечення впровадження технологій розвитку креативної освіти у навчально-виховний процес"
 
 
51000    смт. Царичанка Царичанського району Дніпропетровської області, вул..Театральна, 17, тел. (05690)3-20-44, (05690)3-29-73,
e-mail: tskalitva@gmail.com , начальник відділу освіти Китайгора С. М.
Меню сайту
Актуальне відео
Прогноз погоди
Царичанка
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 107
Block title
Block content
Головна » 2014 » Квітень » 26 » Cвяткування 200-річчя від дня народження Т.Г. Шевченка в Прядівській ЗОШ І-ІІІ ступенів
10:04 PM
Cвяткування 200-річчя від дня народження Т.Г. Шевченка в Прядівській ЗОШ І-ІІІ ступенів

       Для відзначення цієї дати у школі заздалегідь була спланована і системно проводилася  відповідна робота. Всі класні колективи, від наймолодших першокласників до учнів випускного класу, брали участь у різноманітних за змістом і формою виховних заходах. Були проведені покласні виховні години, зокрема, для учнів 5-6 класів (класні  керівники  М.Л. Юрченко і К.І.Морковкіна) тема виховної години звучала так:                « Шевченкові твори сяють, як зорі», « Тарасові слова – то правда жива» - цю  тему розкрили з вихованцями учнів 7-8 класів класні  керівники О.Г. Орел та А.І.Усата, зі шляхами          Тарасової долі ознайомила дев’ятикласників Л.М. Салатовка, «Живеш, Тарасе, поміж нас» - таку назву мала виховна година, яку підготувала класний керівник 11 класу Н.І. Дерун.

Для учнів початкової школи був презентований проект «Тарас Шевченко жити буде, поки на землі житимуть люди», його підготували класоводи 1-4 класів: Божко Л.Д., Пасічна З.А., Жалило І.А., Ставицька Т.І.

Учитель української мови та літератури Салатовка Л.М. провела конкурс творів-звернень до Тараса Шевченка «Лист через століття» ( учні 8-11 класів), керівник методоб’єднання вчителів гуманітарного циклу Дерун Н.І. провела зі старшокласниками літературний брейн-ринг «Сторінками творів Кобзаря».

 У школі презентували виставку ілюстрацій до творів Т.Г. Шевченка, представили малюнок на районний конкурс (Жалило Софія – 10 клас), був проведений шкільний конкурс стіннівок «Наш Кобзар».

Учителі словесності Дерун Н.І., Салатовка Л.М., Майна Л.О. підготували усний журнал «І мене в сім’ї великій…».

Бібліотекар школи Бережна В.М. оформила виставку творів Т.Г.Шевченка.

Заступник директора з виховної роботи Довгань Н.В. організувала з вихованцями школи перегляд фільму «Тарас Шевченко».

Змістовно, з проявом глибокої шани і любові до Великого Кобзаря був проведений конкурс виразного читання  його творів «Вогонь Шевченкової поезії» (учителі- філологи Юрченко Г.Г. і Салатовка Л.М.).

Заключним акордом всіх заходів стало літературно – музичне свято «Ми чуємо тебе, Кобзарю, крізь століття».

        Крім всього вище зазначеного, Прядівська ЗОШ І-ІІІ ступенів взяла участь у регіональній акції  «Доля Тараса на рушнику» і представила рушник-вишиванку до РМК.

Організацією і проведенням заходів з підготовки  до святкування  200-річчя від дня народження Тараса Шевченка опікувалися всі учасники навчально-виховного процесу: дирекція школи, педагогічний колектив, учнівський комітет, класне самоврядування, батьківська громадськість.

Переглядів: 518 | Додав: rayvoadmin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід до сайту
Логін:
Пароль:
Освітні сайти
Час...
Пошук
Календар
«  Квітень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Міні-профіль
Гість

Повідомлення:

Група:
Гости
Час:8:01 PM

Гість, ми раді вас бачити.
Будь ласка зареєструйтесь або авторизуйтесь!
Логін:
Пароль:
Візитор сайта
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz