відділ освіти
  Царичанської районної  державної адміністрації
 

Створення єдиного освітнього простору - якісний крок у розвитку освіти регіону

Проблема району:"Науково-методичне забезпечення впровадження технологій розвитку креативної освіти у навчально-виховний процес"
 
 
51000    смт. Царичанка Царичанського району Дніпропетровської області, вул..Театральна, 17, тел. (05690)3-20-44, (05690)3-29-73,
e-mail: tskalitva@gmail.com , начальник відділу освіти Китайгора С. М.
Меню сайту
Актуальне відео
Прогноз погоди
Царичанка
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 107
Block title
Block content
Головна » 2016 » Травень » 7 » Свято віри і надії
4:44 PM
Свято віри і надії

   У Молодіжнянській ЗОШ І-ІІІ ст. пройшло одне з найрадісніших та найвеличніших свят – світлий Великдень.  Воскресіння Христа – це торжество правди і перемоги добра над злом. Воскресіння Христа – це утвердження віри  і  надії у серці кожного християнина, великий  дарунок Господньої любові.                                                                                  

Уже традиційно в нашій шкільній  родині проводяться заходи духовного змісту. Це свято - одне з найяскравіших  у рамках експерименту «Створення системи аксіосфери особистості на засадах духовних цінностей», за яким третій рік працює наша школа.

Великодній  передзвін, який прозвучав на початку свята, налаштував учнів, вчителів та гостей  на переживання радісної події  - Пасхи. Прослухавши від учителя християнської етики Вільхової І.С. Євангельську розповідь про Воскресіння Христа, ілюстровану відеоматеріалами,  діти ніби стали свідками тієї давньої події. Натомість учні привітали всіх присутніх  Великодніми віршами та піснями. Вразили також наймолодші учні своїми талантами, продемонструвавши Великодню казку «Теремок» на сучасний лад.  Дуже сподобалася глядачам «Легенда про писанки», яку натхненно продекламувала  учениця 2 класу Ягольник Альона. У супроводі мультимедійної презентації була представлена розповідь  про те, як святкують Великдень європейські країни.    Всі Євангельські історії, які були представлені на святі, мали на меті виховання духовності та  розвиток  у дітей інтересу до Святого Письма.

          Надіємося, що такий захід утвердить  у наших душах  щиру  прихильність Божим заповідям та об’єднає серця, помисли і бажання усіх людей для блага рідного краю. 

                                     Вчитель християнської етики Вільхова Ірина  

Переглядів: 615 | Додав: rayvoadmin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід до сайту
Логін:
Пароль:
Освітні сайти
Час...
Пошук
Календар
«  Травень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Міні-профіль
Гість

Повідомлення:

Група:
Гости
Час:5:34 PM

Гість, ми раді вас бачити.
Будь ласка зареєструйтесь або авторизуйтесь!
Логін:
Пароль:
Візитор сайта
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz