відділ освіти
  Царичанської районної  державної адміністрації
 

Створення єдиного освітнього простору - якісний крок у розвитку освіти регіону

Проблема району:"Науково-методичне забезпечення впровадження технологій розвитку креативної освіти у навчально-виховний процес"
 
 
51000    смт. Царичанка Царичанського району Дніпропетровської області, вул..Театральна, 17, тел. (05690)3-20-44, (05690)3-29-73,
e-mail: tskalitva@gmail.com , начальник відділу освіти Китайгора С. М.
Меню сайту
Актуальне відео
Прогноз погоди
Царичанка
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 107
Block title
Block content
Головна » 2014 » Березень » 7 » Тиждень світової літератури в Царичанській ЗОШ І-ІІ ступенів
0:14 AM
Тиждень світової літератури в Царичанській ЗОШ І-ІІ ступенів
Позакласна робота із світової літератури є важливою складовою навчально-виховного процесу, адже має на меті залучення школярів до скарбниці світової літератури, є засобом формування в учнів інтересу до предмета, розширення і поглиблення знань. Одним із найбільш популярних аспектів позакласної роботи є предметний тиждень.
   З 24 по 28 лютого у школі проходив тиждень світової літератури. Протягом п’яти днів учні демонстрували творчі здібності, ерудицію, акторську майстерність, приймали участь у різних конкурсах. Під час проведення заходів учні дізнались багато цікавого про життя і творчість письменників, збагатилися знаннями про кращі твори світової літератури,  переглянули новинки художньої літератури.
  Вже в понеділок учнів та вчителів на порозі школи зустрічали   «веселі ерудити» з цікавими інтелектуальними запитаннями. В цей же день була організована виставка малюнків до творів зарубіжних письменників, в якій учні проявили себе справжніми художниками.  Слід відмітити малюнки Чурі Іляни та Мітлицької Діани (6 кл., кл. кер. І.Г. Сіра).
  У вівторок пройшов конкурс на кращу літературну газету та вікторина «Шанувальники світової літератури» серед учнів 5-7 класів. Найкращу газету виготовили учні 7 класу, а перемогу у вікторині за загальною кількістю балів здобула команда 5 класу. 
  У середу цікаво пройшов конкурс кросвордистів, де перемогу здобули учениця 9 класу Пікуш Вікторія та учениця 6 класу Ванда Вікторія.
  У четвер на конкурсі читців «Краса поетичного слова» серед учнів 8-9 кл. здобула перемогу Денисенко Надія (9 кл., кл. кер. Цегельник Ю.Г.).
Дуже цікаво у п’ятницю пройшла літературна гра «Що? Де? Коли?» між учнями 5-9  класів. В інтелектуальній грі учні показали гарні знання та зацікавленість предметом.
Тиждень закінчився урочистою лінйкою, на якій були підведені підсумки спільної творчої роботи та відбулося нагородження. Переможці та активні учасники тижня отримали грамоти і солодкі подарунки. Так тримати!
Переглядів: 445 | Додав: rayvoadmin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід до сайту
Логін:
Пароль:
Освітні сайти
Час...
Пошук
Календар
«  Березень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Міні-профіль
Гість

Повідомлення:

Група:
Гости
Час:3:48 PM

Гість, ми раді вас бачити.
Будь ласка зареєструйтесь або авторизуйтесь!
Логін:
Пароль:
Візитор сайта
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz