відділ освіти
  Царичанської районної  державної адміністрації
 

Створення єдиного освітнього простору - якісний крок у розвитку освіти регіону

Проблема району:"Науково-методичне забезпечення впровадження технологій розвитку креативної освіти у навчально-виховний процес"
 
 
51000    смт. Царичанка Царичанського району Дніпропетровської області, вул..Театральна, 17, тел. (05690)3-20-44, (05690)3-29-73,
e-mail: tskalitva@gmail.com , начальник відділу освіти Китайгора С. М.
Меню сайту
Актуальне відео
Прогноз погоди
Царичанка
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 107
Block title
Block content
Головна » 2014 » Лютий » 23 » Школа та родина і в спорті єдині
11:26 AM
Школа та родина і в спорті єдині
Одним із пріоритетних напрямів роботи школи є тісна співпраця із батьками, рівноправна, творча, зацікавлена взаємодія родини і шкільного співтовариства.
     Не менш важливою є турбота про збереження  здоров’я дітей та їх фізичний розвиток. У Прядівській ЗОШ  І-ІІІ ступенів це вдало поєднується завдяки різноманітній фізкультурно-масовій  роботі: щоденні тренування, змагання районного і обласного рівнів – це все із безпосередньою участю батьків.
     До Дня Захисника Вітчизни у два етапи пройшли спортивні двобої із баскетболу і волейболу між учнями школи і батьками. Матчева зустріч із баскетболу проходила цікаво, у щаленому темпі. Та як не старалися юні баскетболісти, перемога із рахунком 32:18 була за батьками, бо не було рівного у грі Кононенку Євгену Петровичу.
     Такою ж захоплюючою та видовищною була гра з волейболу. Честь школи захищали Толошний Олег, Іваник Сергій, Кочерга Максим, Орел Руслан, Шпитко Євген, Цівенков Владислав. До складу команди дорослих входили не тільки батьки: Шпитко В.М., Кочерга В.О., Грицай О.Г., Рибалка С.І., Усатий В.Г., Куц О.Є., а й дідусь Бабенко В. Г.  Глядачі спостерігали справжню спортивну битву. Особливо цікаво було дивитися, куди впаде м’яч, коли над сіткою "зависали» по різні боки батько й син Шпитко. І цього разу перемога із рахунком 2:1 була на боці досвідчених, спортивно загартованих батьків, які власним прикладом довели, що заняття фізкультурою, здоровий спосіб життя дуже важливі у будь-якому віці.
     Вручаючи кубок переможцям, директор школи Юрченко Г.Г. привітала всіх із прекрасним чоловічим святом і запевнила команду школярів, що наступного разу переможний трофей обов’язково поповнить і так чималий арсенал спортивних досягнень учнів Прядівської школи.

Ігор Майний,
вчитель фізичної культури
Прядівської ЗОШ І-ІІІ ст.
Переглядів: 750 | Додав: rayvoadmin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід до сайту
Логін:
Пароль:
Освітні сайти
Час...
Пошук
Календар
«  Лютий 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728
Міні-профіль
Гість

Повідомлення:

Група:
Гости
Час:8:35 AM

Гість, ми раді вас бачити.
Будь ласка зареєструйтесь або авторизуйтесь!
Логін:
Пароль:
Візитор сайта
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz