відділ освіти
  Царичанської районної  державної адміністрації
 

Створення єдиного освітнього простору - якісний крок у розвитку освіти регіону

Проблема району:"Науково-методичне забезпечення впровадження технологій розвитку креативної освіти у навчально-виховний процес"
 
 
51000    смт. Царичанка Царичанського району Дніпропетровської області, вул..Театральна, 17, тел. (05690)3-20-44, (05690)3-29-73,
e-mail: tskalitva@gmail.com , начальник відділу освіти Китайгора С. М.
Меню сайту
Актуальне відео
Прогноз погоди
Царичанка
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 107
Block title
Block content
Головна » 2011 » Березень » 12 » Акція «МОЛОДЬ ЗА ЗДОРОВ’Я»
1:57 PM
Акція «МОЛОДЬ ЗА ЗДОРОВ’Я»
  10 березня в Залеліївській Зош І-ІІ ст. відбулась акція «МОЛОДЬ ЗА ЗДОРОВ’Я»
    Здоров’я - актуальна тема сьогодення. Тепер, як ніколи раніше, перед школою постає проблема виховання свідомого ставлення учнів до свого здоров’я як найвищої соціальної цінності, яка дасть їм змогу успішно виконувати будь-які життєві та соціальні ролі, бути творцем свого життя, активно інтегруватись до сучасного суспільства. І тому дирекція та педагоги Залеліївської ЗОШ І – ІІ ступенів створюють усі умови для того, щоб учнівська молодь обирала свідомий спосіб життя. Спрямовують свої зусилля на збереження та зміцнення їхнього здоров’я. Адже здорова людина – це справжній еталон краси. Традиційно у нашій школі із листопада по березень місяць проводиться акція «Молодь за здоров’я».
   Для учнів 1 – 9 класів класоводи та класні керівник провели єдину годину спілкування «Бути здоровим – престижно». Учні 1 – 4 класів активно приймали участь у конкурсі малюнка «Ми малюємо здоров’я». У конкурсі казки «Краса і здоров’я» перемогу здобули Гладус Сергій (3 кл.), Біловицька Юлія, Яріз Олександр, Мовчан Альона – учні 4 класу. Спритними, сильними, енергійними була команда учнів 4 класу у спортивних змаганнях «Будьмо здорові», які підготував і провів учитель фізичного виховання О. М. Яценко. А от у турнірі з волейболу перемогу здобула команда «Олімпієць» ( 9 клас).
   Серед учнів 5 – 9 класів було проведено клоуз – тести «Закінчи речення» та «Цінності життя». Приємно, що школярі усвідомлюють, до яких наслідків призводить вживання алкоголю, наркотиків та паління. А серед цінностей життя вони ставлять на перше місце здоров’я. Конкурс «Ми фотографуємо здоров’я» провели учні 6 класу під керівництвом класного керівника В. В. Тюпки. Діти мали змогу переглянути фото, де вони брали активну участь у відкритті шкільної спартакіади, спортивних змаганнях, туристичному зльоті. Багато корисної інформації одержали учні на засіданні круглого столу з теми «Актуальні питання боротьби зі СНІДом» за участю медичного працівника місцевого ФАПу Ю. М. Пархоменко. «Суд над шкідливими звичками» провели учні 5 класу (класний керівник Прохира Є. О.).
   Дев’ятикласники, на чолі з Олександром Михайловичем Яценком, здійснили соціологічне опитування серед населення нашого мікрорайону на тему «Паління, вживання алкоголю і наркотиків: за і проти?». За результатом опитування 90 % респондентів негативно ставляться до цих згубних звичок. У плані проведення ще багато цікавих заходів, а саме: зустріч із лікарем – стоматологом Червоним О. М., ток – шоу «Я так думаю…» на тему «Я і моє здоров’я», інтерактивне заняття «Формула твого здоров’я», година вільних думок «Їжа і здоров’я». Акція ще не закінчилася, але ми торкнулися важливої теми, що стосується як здоров’я, так і морального обличчя кожного із нас. Насамперед, здоров’я наших дітей – «крихка кришталева кулька», яку тримають три атланти: спадковість, спосіб життя і середовище. Народна мудрість говорить: «Якщо є сумнів, утримайся». Ми бажаємо усім уникати дій, що шкодять вашому здоров’ю.
Переглядів: 1429 | Додав: rayvoadmin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід до сайту
Логін:
Пароль:
Освітні сайти
Час...
Пошук
Календар
«  Березень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Міні-профіль
Гість

Повідомлення:

Група:
Гости
Час:2:46 PM

Гість, ми раді вас бачити.
Будь ласка зареєструйтесь або авторизуйтесь!
Логін:
Пароль:
Візитор сайта
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz