відділ освіти
  Царичанської районної  державної адміністрації
 

Створення єдиного освітнього простору - якісний крок у розвитку освіти регіону

Проблема району:"Науково-методичне забезпечення впровадження технологій розвитку креативної освіти у навчально-виховний процес"
 
 
51000    смт. Царичанка Царичанського району Дніпропетровської області, вул..Театральна, 17, тел. (05690)3-20-44, (05690)3-29-73,
e-mail: tskalitva@gmail.com , начальник відділу освіти Китайгора С. М.
Меню сайту
Актуальне відео
Прогноз погоди
Царичанка
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 107
Block title
Block content
Головна » 2012 » Травень » 6 » Юні таланти - на допомогу рідній школі
10:25 PM
Юні таланти - на допомогу рідній школі
Уже впродовж багатьох років напередодні свята 9 Травня в Прядівській ЗОШ І-ІІІ ступенів проводиться благодійний концерт, приурочений Дню Перемоги. Цей рік також не був виключенням. У переповненому залі Будинку культури глядачі з нетерпінням чекали виходу на сцену учасників шкільної художньої самодіяльності. І ось дійство розпочалося. До уваги присутніх у залі були представлені різноманітні за жанром види мистецтва. Заслуговували на увагу рівень виконавської майстерності, сценічна культура, розмаїття костюмів.
    Учасниками концерту були представники з усіх класних колективів: від найменших першокласників до випускників 11 класу, які щиро раділи гучним оплескам у залі. Підготовкою концертної програми опікувалися педагог –організатор, вона ж музичний керівник, Алєксєєнко Валентина Валеріївна, заступник директора з виховної роботи Рабокоровка Лариса Петрівна, не залишились осторонь і всі класні керівники. Після завершення концерту мені як керівнику закладу приємно було чути слова щирої вдячності від односельців (а саме їм учні школи розповсюджували квитки) за максимум задоволення від перегляду дитячої творчості, за отримання естетичної насолоди. Але оскільки концерт був благодійний, то запрошувалися до участі у цій акції приватні підприємці, орендарі, керівники агроформувань.
    Приємно сьогодні відзначити, що переважна більшість з них відгукнулися, зробили певний внесок, виявивши при цьому небайдужість до шкільних проблем. Ось прізвища цих благодійників: Бабенко Іван Іванович – сільський голова, Сірик Станіслав Вікторович – директор ТОВ «Агрофірма Вікторія», Чупик Володимир Петрович, Вагляр Василь Васильович, Довгополий Микола Іванович, Лебідь Євдокія Ігорівна, Карпюк Дмитро Іванович, Солодкий Петро Миколайович, Бажан Павло Степанович, Крутенко Григорій Свиридонович. Прийміть, шановні, щиросердні слова подяки від учнівського і педагогічного колективів за вашу милосердність і людяність. На завершення хочу сказати, що дитяча обдарованість у Прядівській ЗОШ І-ІІІ ступенів постійно розвивається, всіляко підтримується, популяризується, і надалі педколектив школи буде виявляти творчі здібності дітей і сприяти подальшому їх розвитку.
 
Галина Юрченко,
 директор Прядівської ЗОШ І-ІІІ ступенів
Переглядів: 612 | Додав: rayvoadmin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід до сайту
Логін:
Пароль:
Освітні сайти
Час...
Пошук
Календар
«  Травень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Міні-профіль
Гість

Повідомлення:

Група:
Гости
Час:6:32 PM

Гість, ми раді вас бачити.
Будь ласка зареєструйтесь або авторизуйтесь!
Логін:
Пароль:
Візитор сайта
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz