відділ освіти
  Царичанської районної  державної адміністрації
 

Створення єдиного освітнього простору - якісний крок у розвитку освіти регіону

Проблема району:"Науково-методичне забезпечення впровадження технологій розвитку креативної освіти у навчально-виховний процес"
 
 
51000    смт. Царичанка Царичанського району Дніпропетровської області, вул..Театральна, 17, тел. (05690)3-20-44, (05690)3-29-73,
e-mail: tskalitva@gmail.com , начальник відділу освіти Китайгора С. М.
Меню сайту
Актуальне відео
Прогноз погоди
Царичанка
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 107
Block title
Block content
Головна » 2012 » Листопад » 10 » Не словами, а депутатськими справами
6:23 PM
Не словами, а депутатськими справами
  В усі часи школа на селі була і є осередком науки, культури, духовності. Сучасна школа – це дім, у якому культивуються найкращі риси громадянина країни, це все новітнє і передове. Залеліївська ЗОШ І-ІІ ступенів є опорною школою по впровадженню ІКТ в управлінську діяльність; на базі школи працює районна школа резерву керівних кадрів педагогічних працівників. Школярі мають доступ до Інтернет мережі , уроки проходять у якісно новому вимірі. І цим ми завдячуємо відділу освіти Царичанської РДА, райдержадміністрації, районній раді, народному депутату від Партії регіонів Сергію Миколайовичу Глазунову, Залеліївській сільській раді, підприємцям, батькам, меценатам. Дякуючи меценату пану Вадиму у школі замінено 22 вікна на пластикові. Та особливі, теплі слова від учителів, учнів, батьків хочеться сказати на адресу депутата обласної ради від Партії регіонів А.В. Антонову.
    Андрій В’ячеславович – частий гість у школі, який переймається проблемами навчального закладу, радіє за наші успіхи. При сприянні депутата замінено частину вікон на пластикові, депутат подарував школі футбольний, волейбольний та баскетбольний м’ячі. Адміністрація навчального закладу, учнівський та батьківський колективи дбають про комфортні умови для школярів. Осучаснюємо інтер’єр школи. І коли постало питання про зміну дизайну ігрових куточків для дітей початкової школи, Андрій В’ячеславович пообіцяв виділити кошти для придбання 3 килимів. На сьогоднішній день школярики із задоволенням граються там на перервах. І красиво, і тепло,.. і радісно. Не за словами , а за депутатськими справами знаємо у школі, у селі депутата обласної ради від Партії регіонів А.В. Антонова. Бажаємо Андрію В’ячеславовичу плідної праці, творчої наснаги, нових ідей і звершень в ім’я розбудови нової Дніпропетровщини.
 
Любов Молодан, директор Залеліївської ЗОШ І-ІІ ступенів
Переглядів: 550 | Додав: rayvoadmin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід до сайту
Логін:
Пароль:
Освітні сайти
Час...
Пошук
Календар
«  Листопад 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Міні-профіль
Гість

Повідомлення:

Група:
Гости
Час:7:51 PM

Гість, ми раді вас бачити.
Будь ласка зареєструйтесь або авторизуйтесь!
Логін:
Пароль:
Візитор сайта
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz