відділ освіти
  Царичанської районної  державної адміністрації
 

Створення єдиного освітнього простору - якісний крок у розвитку освіти регіону

Проблема району:"Науково-методичне забезпечення впровадження технологій розвитку креативної освіти у навчально-виховний процес"
 
 
51000    смт. Царичанка Царичанського району Дніпропетровської області, вул..Театральна, 17, тел. (05690)3-20-44, (05690)3-29-73,
e-mail: tskalitva@gmail.com , начальник відділу освіти Китайгора С. М.
Меню сайту
Актуальне відео
Прогноз погоди
Царичанка
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 107
Block title
Block content
Головна » 2013 » Березень » 31 » Система внутрішкільного контролю у Прядівській ЗОШ І-ІІІ ступенів
7:58 PM
Система внутрішкільного контролю у Прядівській ЗОШ І-ІІІ ступенів
   Внутрішкільний контроль у Прядівській ЗОШ І-ІІІ ступенів здійснюється планово, системно і результативно. Основними питаннями контролю у школі є контроль за викладанням, якістю знань, умінь і навичок учнів, який спрямований на отримання інформації про навчально-виховну діяльність з метою прийняття конструктивних рішень. Згідно розділу внутрішкільного контролю річного плану роботи адміністрацією школи з 11.02. по 20.02.2013 р. вивчався стан викладання основ здоров»я (вчитель Юрченко М.Л.). Дирекцією школи перевірено стан виконання навчальних програм з даного предмета, використання активних, інтерактивних методів навчання, організація самостійної роботи учнів, використання між предметних зв»язків. З метою вивчення якості та результативності набутих знань проведено контрольні роботи з предмета та здійснено порівняльний аналіз семестрових показників. Перевірено стан ведення документації, зокрема, календарне та поурочне планування, класні журнали. За результатами перевірки видано наказ по школі. У лютому місяці підлягало внутрішкільному контролю і питання якості навичок читання учнів 2-4 класів. Під час перевірки зверталась особлива увага на сформованість навичок читання, виразність та на розуміння учнями прочитаного тексту. Результати перевірки узагальнено на засіданні МО вчителів початкових класів. Також був здійснений контроль за станом ведення учнівських зошитів та щоденників (цей вид контролю здійснюється щомісячно). Під час перевірки зошитів зверталася увага на зовнішній вигляд, грамотність оформлення записів та акуратність ведення, відстежувалася системність їх перевірки учителями. Перевіряючи щоденники, особлива увага зверталася на охайність їх ведення, виставлення попредметних балів і контроль за веденням класними керівниками та батьками. Результати цього виду перевірки зафіксовано директором і завучем в журналі внутрішкільного контролю з відповідним аналізом і рекомендаціями. На особливому контролі дирекції школи була робота атестуючих учителів. Згідно плану відвідувалися уроки, позакласні заходи, перевірялася документація, стан навчальних кабінетів, проводилися співбесіди. Звіти вчителів заслухано на засіданні атестаційної комісії, що відповідно оформлено протоколом. Всі управлінські рішення з питань внутрішкільного контролю знаходять своє відображення у наказах, розпорядженнях з подальшим контролем за їх виконанням.
Переглядів: 738 | Додав: rayvoadmin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід до сайту
Логін:
Пароль:
Освітні сайти
Час...
Пошук
Календар
«  Березень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Міні-профіль
Гість

Повідомлення:

Група:
Гости
Час:2:00 AM

Гість, ми раді вас бачити.
Будь ласка зареєструйтесь або авторизуйтесь!
Логін:
Пароль:
Візитор сайта
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz