відділ освіти
  Царичанської районної  державної адміністрації
 

Створення єдиного освітнього простору - якісний крок у розвитку освіти регіону

Проблема району:"Науково-методичне забезпечення впровадження технологій розвитку креативної освіти у навчально-виховний процес"
 
 
51000    смт. Царичанка Царичанського району Дніпропетровської області, вул..Театральна, 17, тел. (05690)3-20-44, (05690)3-29-73,
e-mail: tskalitva@gmail.com , начальник відділу освіти Китайгора С. М.
Меню сайту
Актуальне відео
Прогноз погоди
Царичанка
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 107
Block title
Block content
Головна » 2012 » Січень » 27
9 січня 2012 року у Новопідкрязькій ЗОШ І-ІІІ ст. був проведений єдиний урок на тему "Подія, що пережила час". До цього свята учні та класні керівники готувалися заздалегідь - готували відповідну літературу, складали сценарії проведення єдиного уроку та виховних годин. Розроблялися відповідні шкільні заходи: випуск замітки у шкільній газеті "чисті джерела", проведення урочистої лінійки присвяченої Дню Соборності та Свободи України; проведення історичної вікторини "Україна - європейська держава", проведення творчого конкурсу "Свято єднання". Для учнів початкових класів було проведено спільний урок у вигляді гри "Подорож по Україні"
Переглядів: 725 | Додав: rayvoadmin | Дата: 2012-01-27 | Коментарі (0)

Одним із кращих вихованців Царичанської станції юних натуралістів є член гуртка сільськогосподарського напрямку , учень 11 класу Бабайківської ЗОШ І-ІІІ ст, Назаренко Олександр. Наставником Олександра є керівник гуртків станції юннатів Лісова Лілія Андріївна. Саша неодноразовий призер обласних та всеукраїнських конкурсів , переможець обласних зльотів та змагань юннатів. За свої досягнення він нагороджувався обласним еколого -натуралістичним центром путівками до табору «Юннат» М.Київ , до Казантипипської експедиції. В цьому році Олександр закінчує навчання в Малій Академії Наук (секція медицини). 7 лютого він буде захищати свою науково- дослідницьку роботу , над якою працював протягом двох років . Навчання в МАН дозолило Саші прилучитися до діяльності вищої школи , посилило його з ... Читати далі »
Переглядів: 615 | Додав: rayvoadmin | Дата: 2012-01-27 | Коментарі (0)

18 січня 2012 року відбулось засідання методоб’єднання вчителів початкових класів Бабайківської ЗОШ І-ІІІ ступенів у формі методичного діалогу «Використання технологій продуктивного навчання з метою стимулювання креативності учнів». Творча група вчителів працює над тим, щоб кожен урок перетворити на захопливий світ пошуку, спілкування, взаємодії учителя і учня. За круглим столом поділились досвідом грамотного застосування інтерактивних форм і методів, які сприяють креативному мисленню молодших школярів, розвивають гнучкість і широту мислення, готовність до інтелектуального ризику. Обговорили положення Державного стандарту початкової загальної освіти, який передбачає динамічну систему, що охоплює мету, зміст, форми і методи роботи. Нушель О.В. результативність своєї роботи представила фотоматеріалами, зі ... Читати далі »
Переглядів: 554 | Додав: rayvoadmin | Дата: 2012-01-27 | Коментарі (0)

  Ось уже і добігає кінця наша новорічна мандрівка, а разом з нею й різдвяні свята, тому що свято Водохреща, що шанують у народі 19 січня, завершує цикл різдвяних свят, бо воно останнє. На протязі новорічних та різдвяних свят наші учні приймали участь у народознавчих обрядах, у виставках творчих та художніх робіт «Різдвяне диво». Учні 3-4 класів на виховній годині, присвяченій різдвяним святам, ознайомилися з особливостями традицій святкування Різдва не тільки в Україні, а й в інших країнах, діти оформили невеличкий альбом з цікавими відомостями та виставку малюнків, виготовили різдвяні зірки з кольорового паперу. Учні 5-6 ... Читати далі »
Переглядів: 597 | Додав: rayvoadmin | Дата: 2012-01-27 | Коментарі (0)

Вхід до сайту
Логін:
Пароль:
Освітні сайти
Час...
Пошук
Календар
«  Січень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Міні-профіль
Гість

Повідомлення:

Група:
Гости
Час:3:10 AM

Гість, ми раді вас бачити.
Будь ласка зареєструйтесь або авторизуйтесь!
Логін:
Пароль:
Візитор сайта
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz