відділ освіти
  Царичанської районної  державної адміністрації
 

Створення єдиного освітнього простору - якісний крок у розвитку освіти регіону

Проблема району:"Науково-методичне забезпечення впровадження технологій розвитку креативної освіти у навчально-виховний процес"
 
 
51000    смт. Царичанка Царичанського району Дніпропетровської області, вул..Театральна, 17, тел. (05690)3-20-44, (05690)3-29-73,
e-mail: tskalitva@gmail.com , начальник відділу освіти Китайгора С. М.
Меню сайту
Актуальне відео
Прогноз погоди
Царичанка
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 107
Block title
Block content
   
21 вересня в усьому світі відзначають Міжнародний день миру, запровадженийГенеральною асамблеєю ООН.
    Цей день спонукає людей стати добрішими, дружити та співпрацювати з різними народами, усвідомити важливість мирного життя. Педагогічний колектив Царичанського ДНЗ №4 вирішив провести таке свято в нашому ясла-садку. Був розроблений методичний проект і проведені заходи по всіх п’яти вікових групах протягом дня. Вранці дітей з батьками зустрічали вихователі, дарували маленьки сувеніри до ... Читати далі »
Переглядів: 954 | Додав: rayvoadmin | Дата: 2011-10-01 | Коментарі (1)

Свято «Осінь – щедра трудівниця», яке проходило у Рудківській ЗОШ І-ІІ ступенів 15 вересня, як ніколи вразило глядачів і журі багатством та креативністю композицій. Скільки тут було представлено чудернацьких композицій з квітів, овочів та фруктів, кумедних тваринок та виробів із природного матеріалу!
  Гордо красувалися у букетах цариці троянди та жоржини (4 клас), милували око гарбузи-кораблі під капустяними вітрилами, повні щедрих осінніх дарів, піднімали настрій морквинка «Міс Всесвіт» зі своїми охоронцями, миша із кокосу, гарбузова корова (7клас), «кукурудзяна фея», Ведмедик зі своїми запасами (1 клас).
  Журі відмітило, що школярі обізнані і у світових подія ... Читати далі »
Переглядів: 3832 | Додав: rayvoadmin | Дата: 2011-09-30 | Коментарі (0)

  
Гостинно відкрились двері школи для успішної,наполегливої та творчої співпраці учнів та вчителів в с.Молодіжне.
   В її стінах уже з перших днів навчального року панує напружена праця:уточнене тижневе навантаження вчителів школи та вчителів,що працюють за сумісництвом,проведено співбесіди з учителями з метою виявлення готовності педагогічного колективу до роботи в новому 2011-2012 навчальному році (знання вимог методичних рекомендацій з викладання базових дисциплін у 2011-2012 н. р.,наявність навчально- методич-ного забезпечення викладання предметів.використання ІКТ в навчально-виховному процесі ). Уточнено дані за працівників школи та учнів на сайті курсу «Школа». Управлінс ... Читати далі »
Переглядів: 595 | Додав: rayvoadmin | Дата: 2011-09-24 | Коментарі (0)

  
У Царичанській загальноосвітній школі І-Ш ступенів створена система роботи щодо патріотичного виховання учнів.
   До Дня партизанської слави (22 вересня) та до Дня визволення Царичанки від німецько-фашистських загарбників (23 вересня) у школі проводилися тематичні години інформаційного забезпечення «Історія партизанської слави», уроки пам′яті « Вклонімося і мертвим і живим», читацькі конференції, акції «Милосердя», «Пам′ять». Традиційною та щоразу захоплюючою була виставка квітів та композицій «Ми пам′ятаємо…», яка функціонувала з 22.09.201 ... Читати далі »
Переглядів: 670 | Додав: rayvoadmin | Дата: 2011-09-23 | Коментарі (0)

  Останнім часом виховній роботі у школі приділяється особлива увага. У процесі виховання молодого покоління перед учителями постає чимало важливих завдань.
  Педагоги Залеліївської ЗОШ І – ІІ ступенів розуміють, що джерелом збагачення духовного світу дитини, формування її потреб та ідеалів є навколишній світ, об’єктивна діяльність, соціальний та художньо – творчий досвід. Адже школяра виховує не стільки сам захід, скільки активна участь у ньому. Тому виховна робота спрямована так, щоб сьогоднішнім учням було цікаво у рідній школі. Дирекція навчального закладу створює всі умови, щоб діти зростали не лише здоровими і освіченими людьми, але й свідоми ... Читати далі »
Переглядів: 586 | Додав: rayvoadmin | Дата: 2011-09-16 | Коментарі (0)

Радо вітала Прядівська ЗОШ І-ІІІ ступенів у своїх стінах школярів після літнього відпочинку. Весело продзвенів шкільний дзвінок для 157 учнів. Цього року шкільна сім’я поповнилася 9 першокласниками. Завітали на свято почесні гості: Бабанська О.М. – представник райдержадміністрації, Усатий В.М. – депутат районної ради, Бабенко І.І. – сільський голова. Директор школи Юрченко Г.Г. разом із гостями щиро бажали учням та вчителям творчих досягнень, успіхів у навчанні та роботі, здійснення мрій.
Переглядів: 574 | Додав: rayvoadmin | Дата: 2011-09-12 | Коментарі (0)

  
    На початку нового 2011-2012 н. Р. в Царичанській ЗОШ І-ІІ ступенів відбулося засідання науково-методичної ради школи, на якому були розглянуті такі питання:
 1) аналіз методичної роботи школи та виховного процесу за 2010-2011 н.р.;
2) розподіл обов’язків між членами МР школи;
3) обговорення планування роботи методичних об’єднань класних керівників та вчителів початкових класів;
4) затвердження робочих мікрогруп для вивчення стану викладання української мови та літератури (5-9 кл.);
5) планування та удосконалення змісту і форм науково-методичної роботи.
Переглядів: 660 | Додав: rayvoadmin | Дата: 2011-09-12 | Коментарі (0)

 У ворота літа дзвонить
Юний вересень-школяр,
Золоте калини гроно
Осінь хилить на Буквар.
 
   Такими словами розпочалося у Рудківській ЗОШ І-ІІ ступенів свято Першого дзвоника,свято зустрічі зі школою, своїми вчителями та однокласниками. На урочисту лінійку зійшлися всі 103 школярі, батьки, вчителі, працівники школи, ветерани педагогічної праці, односельці. Завітали, як завжди ... Читати далі »
Переглядів: 660 | Додав: rayvoadmin | Дата: 2011-09-06 | Коментарі (0)

  У ворота літа дзвонить
Юний вересень-школяр,
Золоте калини гроно
Осінь хилить на Буквар.
 
   Такими словами розпочалося у Рудківській ЗОШ І-ІІ ступенів свято Першого дзвоника,свято зустрічі зі школою, своїми вчителями та однокласниками. На урочисту лінійку зійшлися всі 103 школярі, батьки, вчителі, працівники школи, ветерани педагогічної праці, односельці. Завітали, як завжди, поважні гості та ще й не з порожніми руками.
   Перед учасниками свята виступали представник районної ради Сердюк Г.М., предст ... Читати далі »
Переглядів: 667 | Додав: rayvoadmin | Дата: 2011-09-06 | Коментарі (0)

   
  
Першого вересня Юр’ївська ЗОШ I-II ступенів гостинно зустрічає своїх вихованців і відкриває двері до Країни знань. Просторе, чисто прибране подвір’я, світлі, затишні класні кімнати, привабливий інтер’єр їдальні, навчальних корпусів, капітально відремонтований спортзал зі свіжим запахом фарби милують око. Вся ця кропітка, громіздка робота – результат спільної праці шкільного колективу, батьків, спонсорів. Хочеться висловити слова подяки всім тим, хто своєю працею, матеріальною та фінансовою підтримкою брав участь у підготовці школи до нового 2011-2012 навчального року.
 
   При сучасних економічних негараздах ремонтні роботи потребують значних фінансових та економічних затрат. Ми безмежно вдячні ... Читати далі »
Переглядів: 616 | Додав: rayvoadmin | Дата: 2011-09-06 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 15 16 17 18 19 »
Вхід до сайту
Логін:
Пароль:
Освітні сайти
Час...
Пошук
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Міні-профіль
Гість

Повідомлення:

Група:
Гости
Час:10:25 AM

Гість, ми раді вас бачити.
Будь ласка зареєструйтесь або авторизуйтесь!
Логін:
Пароль:
Візитор сайта
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz