відділ освіти
  Царичанської районної  державної адміністрації
 

Створення єдиного освітнього простору - якісний крок у розвитку освіти регіону

Проблема району:"Науково-методичне забезпечення впровадження технологій розвитку креативної освіти у навчально-виховний процес"
 
 
51000    смт. Царичанка Царичанського району Дніпропетровської області, вул..Театральна, 17, тел. (05690)3-20-44, (05690)3-29-73,
e-mail: tskalitva@gmail.com , начальник відділу освіти Китайгора С. М.
Меню сайту
Актуальне відео
Прогноз погоди
Царичанка
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 107
Block title
Block content
Головна » 2014 » Лютий » 17 » Вшанування наукової еліти школи
0:10 AM
Вшанування наукової еліти школи
   Людина без знань, що птах без крил: не може злетіти високо вгору, щоб досягти найвищої мети в житті. Тверді знання, звичка мислити, благородство почуттів є саме тими трьома якостями, що формують ці крила, і з якими людина є освіченою у повному розумінні цього слова.

Учень - це тимчасова професія , І якщо учень - відмінник , значить він прекрасно справляється зі своїми обов'язками , значить , він фахівець вищого класу.  За час навчання в  школі учень виконує  близько 30 000 завдань , прочитує понад  800 000 сторінок тексту , з-під його пера виходить  300 творів і переказів , він отримує близько 2000  оцінок.  Навчання - складна , напружена робота, що вимагає завзятості і дисципліни , активності і творчості. Тільки такий учень зможе досягти найвищих результатів у діяльності , а значить , пережити найвищі хвилини щастя .

Доброю традицією Царичанської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів  стало відзначення Свята відмінників, започаткованого ще у 2001 році. Відтоді, щороку, на початку ІІ семестру школа урочисто й святково вітає свою гордість і надію  - відмінників навчання, справжніх інтелектуалів, котрі своїми досягненнями і перемогами прославляють навчальний заклад. Адже серед відмінників чимало призерів, лауреатів та переможців районних і обласних олімпіад, конкурсів.

13 лютого 2014 року школа гостинно вітала усіх на щорічному традиційному Святі відмінників. На урочистості були запрошені учителі,  відмінники навчання, лідери учнівського самоврядування, учні, котрі мають одну чи дві дев»ятки за І семестр. Зібрання було відзначене  як Зоряне . Адже дійсно кожна людина несе в собі зоряне світло . Світло тієї зірки , під якою він народився. І як з'ясувалося останнім часом характер кожної людини в чималому ступені визначається тим сузір'ям , яке світило в день його народження. Заздалегідь з'ясувавши за астрологічними книгам відмінні риси кожного із знаків Зодіаку, було представлено кожного відмінника  під власним знаком. А всі разом 95 відмінників утворили  яскраве сузір'я  успіху, розуму, інтелекту.

На завершення свята діти отримали від голови батьківського комітету школи Смірнової Тетяни Володимирівни символічні медалі, свічечки  Розуму та Натхнення і, звичайно, святковий пиріг.

Свято залишило теплі почуття й гарний настрій кожному з присутніх. А наша  шкільна родина щороку буде поповнюватися новими талановитими зірочками.

Отже, усім відмінникам найкращі побажання.
Розвивайтесь, дерзайте, геніями виростайте.
Будьте першими в науці і високими душею,
Хай талант вам розквітає під щасливою зорею.
Переглядів: 492 | Додав: rayvoadmin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід до сайту
Логін:
Пароль:
Освітні сайти
Час...
Пошук
Календар
«  Лютий 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728
Міні-профіль
Гість

Повідомлення:

Група:
Гости
Час:2:53 PM

Гість, ми раді вас бачити.
Будь ласка зареєструйтесь або авторизуйтесь!
Логін:
Пароль:
Візитор сайта
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz