відділ освіти
  Царичанської районної  державної адміністрації
 

Створення єдиного освітнього простору - якісний крок у розвитку освіти регіону

Проблема району:"Науково-методичне забезпечення впровадження технологій розвитку креативної освіти у навчально-виховний процес"
 
 
51000    смт. Царичанка Царичанського району Дніпропетровської області, вул..Театральна, 17, тел. (05690)3-20-44, (05690)3-29-73,
e-mail: tskalitva@gmail.com , начальник відділу освіти Китайгора С. М.
Меню сайту
Актуальне відео
Прогноз погоди
Царичанка
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 107
Block title
Block content
Головна » 2011 » Травень » 19 » Молодь - за простір без кордонів!
5:00 PM
Молодь - за простір без кордонів!
13-14 травння 2011 року делегація єврокубу «Дружба» Царичанської ЗОШ ст. брала участь в обласному Єврофорумі «Дніпропетровщина –Україна – Європейський Союз», що проходив у м. Кривий Ріг. Цей захід проводився з метою залучення учнівської молоді і педагогічних працівників до вивчення ролі ЄвропейЩоського Союзу в розбудові євро інтеграційних процесів на Україні.
   Члени Євроклубу «Дружба» Дирда Наталія(10-Б клас), Ковіка Богдан(10-Б клас),Молодан Діана, Кривуля Катерина, Китайгора Володимир, Шарівський Дмитро ( учні 9-В класу) на чолі з координатором районного об’єднання євроклубів Ніконюк Н.А. стали учасниками урочистого прийому (параду) євроклубів Дніпропетровщини ,який проходив на проспекті Металургів ,та відкриття заходу у Палаці молоді та студентів. На Європейському ярмарку команда Царичанської ЗОШ ст.. представляла Словенію; учні були одягнені у національний одяг названої країни та розповідали про ї звичаї та традиції. В актовій залі Криворізького технічного університету проходила прес-конференція «Молодь - в Європейському просторі» . На запитання молоді відповідали волонтери Корпусу Миру Сем Ріалс і Карсон Вітт, Беніамін Бабаджанян- один із засновників громадської організації « Євроклуб «Правої Захист», представник МОН України Ротко Світлана Ігорівна та інші респонденти. Дирда Наталія і Ковіка Богдан задавали питання щодо гуманітарного виміру Єдиного європейського простору освіти та працевлаштування на Батьківщині українських студентів- учасників міжнародної Erasmus Mundus. Учасники конференції переконалися, що для української молоді немає кордонів, а партнерство та співробітництво – запорука дружби і миру.
   У рольовій грі «Міні-сесія регіонального Європейського Молодіжного Парламенту» за темою: «Від діалогу культур – до розширення кордонів Європейського Союзу» брали участь Молодан Діана та Кривуля Катерин. Вони працювали у Комітеті міжнародних справ з питання ролі туризму у піднесенні іміджу держави-кандидата в члени ЄС. Вони були нагородженні іменними дипломами Генеральної Асамблеї Молодіжного Європарламенту.
  Китайгора Володимир і Шарівський Дмитро захищали мультимедійну презентацію маршруту "Подорожуємо Словенією", яка розповідала слухачам про туристичні перлини цієї країни. Юні екскурсоводи оригінально представили Словенію,що дало можливість продемонструвати ціаві місця держави.
   Разом з педагогами БДЮТ Крупко М. та Ніконюк Н.А. учні мали змогу спілкуватися із молоддю Дніпропетровської області, обмінюватися досвідом роботи пранувати заходи на майбутнє .
   Наша делегація нагороджена дипломом Головного управління освіти та науки Дніпропетровської облдержадміністрації. Члени євроклубу « Дружба» змогли внести вагомий внесок у створення європейського простору на Приоріллі .
Переглядів: 771 | Додав: rayvoadmin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід до сайту
Логін:
Пароль:
Освітні сайти
Час...
Пошук
Календар
«  Травень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Міні-профіль
Гість

Повідомлення:

Група:
Гости
Час:12:43 PM

Гість, ми раді вас бачити.
Будь ласка зареєструйтесь або авторизуйтесь!
Логін:
Пароль:
Візитор сайта
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz