відділ освіти
  Царичанської районної  державної адміністрації
 

Створення єдиного освітнього простору - якісний крок у розвитку освіти регіону

Проблема району:"Науково-методичне забезпечення впровадження технологій розвитку креативної освіти у навчально-виховний процес"
 
 
51000    смт. Царичанка Царичанського району Дніпропетровської області, вул..Театральна, 17, тел. (05690)3-20-44, (05690)3-29-73,
e-mail: tskalitva@gmail.com , начальник відділу освіти Китайгора С. М.
Меню сайту
Актуальне відео
Прогноз погоди
Царичанка
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 107
Block title
Block content
Головна » 2011 » Травень » 11 » Відбувся обласний еколого-натуралістичний семінар
9:19 AM
Відбувся обласний еколого-натуралістичний семінар
   
28 квітня в Царичанському районі відбувся обласний семінар на тему « Організація дослідницької роботи за завданнями вчених на навчально-дослідних земельних ділянках закладів до еколого – натуралістичної діяльності на сучасному освітньому етапі.»
   Гостями семінару були : директор обласного еколого натуралістичного центру Педан Ю.Ф., заступник директора облЕНЦ Майборода І.О., методисти облЕНЦ Іванус А. В. та Калашникова Н.Д., керівник еколого-туристсько-краєзнавчого гуртка «Еврика» Лутугінського району Луганської області Шамала М.М., методисти та керівники гуртків районних та міських еколого-натуралістичних позашкільних закладів Дніпропетровської області. Розпочався семінар з Царичанського лісництва, на території якого гостей зустрічали : директор Царичанської районної станції юних натуралістів Журавель В.Є., керівник гуртка СЮН Мартинець А.В., керівник Могилівського шкільного лісництва – вчитель біології Назаренко Т.В. та майстер лісного господарства Манько Л.П. Члени гуртка «Юний лісник» зустріли гостей хлібом та сіллю, розповіли про історію створення шкільного лісництва та про своє співробітництво з Царичанським лісництвом. Гуртківці допомагають лісництву висівати , вирощувати та доглядати за сіянцями і саджанцями сосни звичайної .
   Цікаву екскурсію по лісництву провела Манько Л.П..Любов Петрівна показала шкілку з молодими саджанцями сосни звичайної. Працівники лісництва віддають всі сили та вкладають душу у кожен саджанець. Завдяки цим людям у нашому краї зберігаються ліси та зелені насадження . Після лісництва учасники семінару переїхали до Царичанської райдержадміністрації , де відбулось засідання за участю начальника районного відділу освіти Китайгори С.М. та методиста відділу освіти Ляшенко В.Г. Сергій Миколайович ознайомив гостей з основними напрямками діяльності нашого району , з заповідними об’єктами району та з роботою районного відділу освіти. Сергій Миколайович прикладає всі зусилля , щоб зберегти мережу освітніх закладів в районі .
   У вирішенні питань освітянських проблем , а також збереженню мережі закладів освіти активну участь голова райдержадміністрації Стеценко Микола Петрович та голова районної ради Стежка Володимир Сергійович . Далі директор обласного еколого- натуралістичного центру ПеданЮ.Ф. подякував Сергію Миколайовичу за підтримку та сприяння розвитку еколого-натуралістичного руху в районі , за особистий внесок в розвиток еколого-натуралістичного позашкільного закладу в районі. За ці заслуги Юрій Федорович вручив святкові дипломи голові райдержадміністрації Стеценку М.П., голові районної ради Стежці В.С., начальнику районного відділу освіти Китайгорі С.М. , директору Бабайківської ЗОШ І-ІІІ ст. МацакЛ.С. та завідуючій Царичанським дошкільним закладом №1 МартинецьС.В. Також Юрій Федорович вручив грамоти педагогічним працівникам Царичанської районної станції юннатів , за високий професіоналізм , вагомий внесок у розвиток екологічної освіти і виховання в районі ,залучення дітей і молоді до природоохоронної , експериментально-дослідницької та наукової діяльності. Царичанська райСЮН останнім часом має одні з кращих показників обласного рівня за участю в масових природоохоронних, екологічних та дослідницьких заходів. В цьому також велика заслуга методиста районного відділу освіти Ляшенко В.Г., яка є куратором цього позашкільного закладу.
Переглядів: 713 | Додав: rayvoadmin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід до сайту
Логін:
Пароль:
Освітні сайти
Час...
Пошук
Календар
«  Травень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Міні-профіль
Гість

Повідомлення:

Група:
Гости
Час:2:11 PM

Гість, ми раді вас бачити.
Будь ласка зареєструйтесь або авторизуйтесь!
Логін:
Пароль:
Візитор сайта
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz