відділ освіти
  Царичанської районної  державної адміністрації
 

Створення єдиного освітнього простору - якісний крок у розвитку освіти регіону

Проблема району:"Науково-методичне забезпечення впровадження технологій розвитку креативної освіти у навчально-виховний процес"
 
 
51000    смт. Царичанка Царичанського району Дніпропетровської області, вул..Театральна, 17, тел. (05690)3-20-44, (05690)3-29-73,
e-mail: tskalitva@gmail.com , начальник відділу освіти Китайгора С. М.
Меню сайту
Актуальне відео
Прогноз погоди
Царичанка
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 107
Block title
Block content
    З 3 по 7 лютого в Прядівській ЗОШ І-ІІІ ступенів був проведений тиждень математики. Розпочався він тематичною лінійкою, на якій учні 7 класу повідомили цікаві факти з життя відомих математиків: Піфагора, Декарта, Ньютона, Вієта. У віршованій формі вони познайомили всіх присутніх з біографією Андрія  Миколайовича Колмогорова.
Для учнів 6 класу був проведений нетрадиційний урок-подорож «Сторінками Червоної книги України», на якому учні, виконуючи вправи з модулями, знайомилися з рідкісними видами рослин і тварин.
Протягом тижня учні готували цікаві кросворди, реферати та математичні плакати.
Переглядів: 503 | Додав: rayvoadmin | Дата: 2014-02-23 | Коментарі (0)

   Людина без знань, що птах без крил: не може злетіти високо вгору, щоб досягти найвищої мети в житті. Тверді знання, звичка мислити, благородство почуттів є саме тими трьома якостями, що формують ці крила, і з якими людина є освіченою у повному розумінні цього слова.

Учень - це тимчасова професія , І якщо учень - відмінник , значить він прекрасно справляється зі своїми обов'язками , значить , він фахівець вищого класу.  За час навчання в  школі учень виконує  близько 30 000 завдань , прочитує понад  800 000 сторінок тексту , з-під його пера виходить  300 творів і переказів , він отримує близько 2000  оцінок.  Навчання - складна , напружена робота, що вимагає завзятості і дисципліни , актив ... Читати далі »
Переглядів: 495 | Додав: rayvoadmin | Дата: 2014-02-17 | Коментарі (0)

   Для багатьох  нас новорічні та Різдвяні свята поєднуються з мріями й надіями на краще ,із своєрідною вірою в казку.Звісно,ми далеко вже не діти,однак хочеться хоча б на мить повернутись  в дитинство,сповнене мрій,у якому фея одним помахом чарівної палички все змінить на краще.

Дитинство ,мрії,казки в минулому…Але згадки про ці миті постійно приходять до нас в період новорічних та Різдвяних свят.Неминуче приходить бажання уявити себе всесильним й романтично-казковим героєм .Певною мірою працівникам Юр’ївської ЗОШ І-ІІ ступенів та батькам учнів вдалось потрапити у казку,коли одягли костюми казкових героїв і разом з вихованцями,учнями 1-9 класів,пішли на загальношкільний ранок  "Новорічні дива».Свято відбулося 27 грудня в святково прибраному Шкільному спортивному залі ,на якому зібралися учні,дошкільнята,громада села,батьки.Юр’ївські школярі з радістю полинули в ... Читати далі »
Переглядів: 525 | Додав: rayvoadmin | Дата: 2014-01-10 | Коментарі (0)

    Діти Царичанської ЗОШ I – IIIст. весело провели свято Нового року. Учні початкових класів потрапили у новорічну казку « Пригоди Діда Мороза». Учасники дійства весело водили хороводи на лісовій галявині із Весельчаками, Феєю, Снігурочкою, Лісовиком та іншими героями; грали в ігри, співали, танцювали. Яскравими барвами новорічних костюмів переливалася зала.
       Невгамовні учні 5 – 8 класів крокували разом із Гердою у пошуках  Кая. Своїм завзяттям, хорошим настроєм, позитивом, колективізмом, небайдужістю, неординарністю подолали усі перешкоди.
Юнаки та дівчата 9 – 11 класів разом із казковими героями, яких  ... Читати далі »
Переглядів: 602 | Додав: rayvoadmin | Дата: 2014-01-09 | Коментарі (0)

    З наближенням новорічних свят та Різдва все чомусь частіше згадуються Гоголівські " Вечора на хуторі біля Диканьки.” І взагалі Полтавщина – це чарівна земля, по якій ходив Гоголь, Петро Перший, Мазепа…
     І ось 14 грудня колективу Юр’ївської ЗОШ І-ІІ ступенів пощастило також відвідати ці краї та пройтися історичними, чудернацькими стежками Диканьки, Опішні, Великих Будищів, Полтави.
    Ми всі дорослі, але як діти з цікавістю і захопленням відвідали майстер клас в Опішнянській школі мистецтв, де власноруч кожний виліпив свого першого в житті півника-свистунця. А скільки було радощів, коли ті півники засвистіли!У ... Читати далі »
Переглядів: 594 | Додав: rayvoadmin | Дата: 2013-12-26 | Коментарі (0)

   Яскраве і веселе свято пройшло у ЗОШ І-ІІІ ступенів с.Молодіжне у День святого Миколая. Підготували його члени гуртка «Диво калинове» під керівництвом Козіної С.С. Почався захід цікавою розповіддю бібліотекаря Бородій О.В. про історію та традиції цього свята. Потім з’явилися маленькі красуні-зірочки(дівчатка 3-4 класів) , які своїм чудовим танком і піснею вказували дорогу святому Миколаю. Господиня свята розповідала своїм діткам про свято, а дітки так просили подарунків у святого Миколая. Та несподівано вискочив страшний Чортик, який налякав усіх своїми погрозами та розповідями про пустощі дітей молодших та середніх класів, читав страшну книгу гріхів та обіцяв усім в подарунок тільки різочки. Але маленькі Миколайчики прогнали Чортика і вивели до дітей святого Миколая, який привітав усіх дітей і гостей зі св ... Читати далі »
Переглядів: 512 | Додав: rayvoadmin | Дата: 2013-12-25 | Коментарі (0)

План  тижня правознавства

  • Інформ-дайджест: «Конституція України», «Права учня», «Дитина і право»
    Виховні  години:  «Діти мають право…», «Веселі правила гарної поведінки». 
    Години спілкування: «Зобов’язаний бути громадянином», «Права дитини в сім’ї».
    Перегляд короткометражних відео-роликів :"За що карають?”,"Порушення конституційного права”,"Дитина і право”,"Порушення прав людини в мультфільмах”.
    Конкурс  малюнків: "Я -громадянин держави”, "Я маю право…”, "Я і моя родина”.
    Відкрита  платформа  "За і проти”. Зустріч з представниками влади (сільським головою М.І. Підопригорою), соціальним працівником(Я.Х. Чумаковою).
    Вікторини: "Правова ... Читати далі »
Переглядів: 462 | Додав: rayvoadmin | Дата: 2013-12-14 | Коментарі (0)

    До  відзначення  Міжнародного  дня  інвалідів  у  навчальних  закладах  були  проведені "уроки  доброти" на  тему "Дивіться  на  нас  як  на  рівних".Учні  нашої  школи  вкотре  відвідали  Могилівський   герріатричний  пансіонат  з  розважальною  програмою. Діти  подарували  найщасливіші  хвилини  для  людей  похилого  віку  та  інвалідів.  Виступ  аматорів  всім  дуже  сподобався.Робітники  та  ветерани  висловили  своє  побажання  ,щоб їхня  зустріч  була  неостання.
Переглядів: 517 | Додав: rayvoadmin | Дата: 2013-12-14 | Коментарі (0)

 03.12.13 у стінах Залеліївської ЗОШ І-ІІ ступенів відбулася конкурсно-ігрова програма для учнів 7-9 класів «Дивись на нас, як на рівних» до відзначення Всесвітнього дня інвалідів.
Ведучі програми Кузема А. та Мовчан А. розповіли учням про проведення Параолімпійських ігор, ознайомили з Державними програмами соціальної підтримки інвалідів в Україні. Учасники програми прийняли участь у 2 конкурсах. Завітав на кінець заходу до учнів Фокусник – Киприч О., який зацікавив та розважив присутніх своїми «здібностями». Також учасники програми завітали в «Ресторан – супер клас!», де підкріпились, посмакували і були готові до наступних розваг. Екстрасенс в ролі Мовчан О., відгадував майбутнє присутніх і подарував « ... Читати далі »
Переглядів: 640 | Додав: rayvoadmin | Дата: 2013-12-09 | Коментарі (0)

   19 листопада в Могилівській ЗОШ І-ІІІ ступенів відбувся конкурс Учитель року в номінації «Початкові класи». В цьому конкурсі приймали участь вчителі початкових класі: Середа Н.Й. – вчитель Царичанської ЗОШ І-ІІ ступенів, Сідак В.С. – вчитель Царичанської ЗОШ І-ІІ ступенів, Тесленко Н.В. – вчитель Михайлівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, які показали свою майстерність, винахідливість, знання улюбленої справи і безмежну любов до дітей.
Перемогу здобула Середа Н.Й.

Вітаємо всіх учасників!

Вчителі початкових класів
Могилівської ЗОШ І-ІІІ ступенів
Переглядів: 516 | Додав: rayvoadmin | Дата: 2013-12-07 | Коментарі (0)

« 1 2 3 4 5 6 ... 18 19 »
Вхід до сайту
Логін:
Пароль:
Освітні сайти
Час...
Пошук
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Міні-профіль
Гість

Повідомлення:

Група:
Гости
Час:10:47 AM

Гість, ми раді вас бачити.
Будь ласка зареєструйтесь або авторизуйтесь!
Логін:
Пароль:
Візитор сайта
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz