відділ освіти
  Царичанської районної  державної адміністрації
 

Створення єдиного освітнього простору - якісний крок у розвитку освіти регіону

Проблема району:"Науково-методичне забезпечення впровадження технологій розвитку креативної освіти у навчально-виховний процес"
 
 
51000    смт. Царичанка Царичанського району Дніпропетровської області, вул..Театральна, 17, тел. (05690)3-20-44, (05690)3-29-73,
e-mail: tskalitva@gmail.com , начальник відділу освіти Китайгора С. М.
Меню сайту
Актуальне відео
Прогноз погоди
Царичанка
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 107
Block title
Block content

    Трудовий колектив Прядівської ЗОШ І-ІІІ ступенів організовано вийшов 12 квітня на Всеукраїнський суботник. Дружно та завзято взялися за прибирання з самого ранку. Роботи було вдосталь: очистити від сухого гілля та сміття частину паркової зони, що прилягає до школи. Чоловіки енергійно орудували сокирами та пилками, а жіноча половина прибирала територію від торішнього листя та іншого бруду. Крім цього, було посаджено декілька дерев.

Закінчився трудовий десант біля розведеного багаття зі смачними бутербродами, веселим настроєм та задоволенням від виконаної роботи.

 

Переглядів: 644 | Додав: rayvoadmin | Дата: 2014-04-26 | Коментарі (0)

       Для відзначення цієї дати у школі заздалегідь була спланована і системно проводилася  відповідна робота. Всі класні колективи, від наймолодших першокласників до учнів випускного класу, брали участь у різноманітних за змістом і формою виховних заходах. Були проведені покласні виховні години, зокрема, для учнів 5-6 класів (класні  керівники  М.Л. Юрченко і К.І.Морковкіна) тема виховної години звучала так:                « Шевченкові твори сяють, як зорі», « Тарасові слова – то правда жива» - цю  тему розкрили з вихованцями учнів 7-8 класів класні  керівники О.Г. Орел та А.І.Усата, зі шляхами         &nbs ... Читати далі »

Переглядів: 521 | Додав: rayvoadmin | Дата: 2014-04-26 | Коментарі (0)

Є на світі щось дуже чудове

Вони разом з нами ще з колискових.

Ми граємось ними і раді завжди,

Коли у дарунок приносять нові.

Бувають яскраві і навіть смішні,

Бувають веселі, пухнасті, м’які,

Великі й маленькі – усі чарівні!

        17 квітня 2014 р. напередодні Великодня у 2 класі Царичанської ЗОШ І-ІІ ступенів пройшла виховна година на тему «Лялька-мотанка – оберіг наших душ», на якій діти презентували виготовлені разом з батьками ляльки-мотанки з трави, соломи, ниток, тканини. Вчитель В.С. Сідак ознайомила учнів із історією виникнення ляльок, навчила дітей розуміти відмінності між ігровою і обереговою ляльками. Виховний захід був тісно пов’язаний із традиційними українськими звичаями та народним фольклором – піснями, віршами, колисковими, заб ... Читати далі »

Переглядів: 513 | Додав: rayvoadmin | Дата: 2014-04-26 | Коментарі (0)

      З 31 березня по 4 квітня у Прядівській школі тривав тиждень дитячої та юнацької книги «Чарівний світ книжковий». Цей тиждень видався багатим на різні заходи, адже кожен день був насичений цікавою інформацією, бесідами, захоплюючими вікторинами, різноманітними конкурсами.

Тиждень розпочався лінійкою та книжковою виставкою «Книги – твої супутники по дорозі в країну знань». Пізнавальним видався День інформації під назвою «Книга – восьме диво світу», де учні у своїх класних колективах ділилися враженнями від прочитаних книг та мали змогу довести присутнім, що книги – це дійсно восьме диво світу. Із захопленням сприймався перегляд мультфільмів і кінофільмів за програмов ... Читати далі »

Переглядів: 529 | Додав: rayvoadmin | Дата: 2014-04-26 | Коментарі (0)

    Важливу  роль  у роботі  загальноосвітньої   школи відіграє  ознайомлення     учнів  з правилами   безпеки життєдіяльності.

    Так  у  Могилівській ЗОШ І-І І ступенів з  цього  приводу   класними  керівниками  було проведено  заходи  з безпеки  життєдіяльності: бесіди,класні та виховні години, вікторини.  Всі ці заходи сприяють  збереженню  життя  та  здоров’ я учнів та  вчителів  нашої  школи.

Переглядів: 426 | Додав: rayvoadmin | Дата: 2014-03-29 | Коментарі (0)

     Напередодні прекрасного свята усіх жінок в Преображенській ЗОШ І-ІІІ ступенів відбувся ранок, присвячений до 8 березня.Вранішні хвилювання не завадили провести захід блискуче!
 Усіх мам, бабусь, донечок та тих, хто бажав відпочити, радо зустрічали на вході до корпусу школи хлопці з повітряними кульками, які допомагали гостям   пройти до роздягальні та якнайкраще розміститись в чудовому залі.
  Діти постарались для своїх матусь! Вся зала була уквітчана великими квітками, кульками і власноруч зробленими сакурами. Кожен із учнів школи намалював малюнок для своєї нені. Із них донечки і с ... Читати далі »
Переглядів: 530 | Додав: rayvoadmin | Дата: 2014-03-15 | Коментарі (0)

Позакласна робота із світової літератури є важливою складовою навчально-виховного процесу, адже має на меті залучення школярів до скарбниці світової літератури, є засобом формування в учнів інтересу до предмета, розширення і поглиблення знань. Одним із найбільш популярних аспектів позакласної роботи є предметний тиждень.
   З 24 по 28 лютого у школі проходив тиждень світової літератури. Протягом п’яти днів учні демонстрували творчі здібності, ерудицію, акторську майстерність, приймали участь у різних конкурсах. Під час проведення заходів учні дізнались багато цікавого про життя і творчість письменників, збагатилися знаннями про кращі твори світової літератури,  переглянули новинки художньої літератури.
  Вже в понеділок учнів та вчителів на порозі школи зустрічали   «веселі ерудити» з цікавими ... Читати далі »
Переглядів: 447 | Додав: rayvoadmin | Дата: 2014-03-07 | Коментарі (0)

   До Міжнародного дня мови в початкових класах Прядівської ЗОШ І-ІІІ ступенів  було проведено свято «Квітни, мово наша рідна». Від учнів 2 класу лунали крилаті вислови про рідне слово, вірші про красу і чарівність української мови. 
   Учні 3 класу,  об’єднавшись у команди «Кобзарики» і «Барвіночки», позмагались у конкурсі «Знавці української мови».
Батьки були не тільки  гостями, а й справедливими членами журі. З їх рук переможці отримали грамоту й сувеніри.
З допомогою батьків і при їх безпосередній участі були проведені також  такі свята «Збираємо воєдино всю нашу родину», «Свято осені», «Зиму  проводжаємо, весну з ... Читати далі »
Переглядів: 552 | Додав: rayvoadmin | Дата: 2014-03-01 | Коментарі (0)

19 лютого 2014 року у Царичанській ЗОШ І-ІІ ступенів відбулася година пам’яті для учнів 5-9 класів на тему «Зірка над містом Кабул», присвячена 25-й річниці виведення радянських військ із Афганістана. Вчитель історії Ліщинська Р.В. разом із учнями 8 і 6 класів ознайомили присутніх із подіями афганської війни, переглянули відеоролик, вшанували пам’ять загиблих українських воїнів хвилиною мовчання.
 

14 лютого 2014 року у Царичанській ЗОШ І-ІІ ступенів для учнів 5-9 класів відбувся музично-розважальний вечір-вікторина, присвячений Дню Святого Валентина. Під супровід сучасної музики, в ... Читати далі »

Переглядів: 496 | Додав: rayvoadmin | Дата: 2014-02-23 | Коментарі (0)

14 лютого у Прядівській ЗОШ І-ІІІ ступенів відбувся вечір до Дня святого Валентина «На крилах кохання». Старшокласникам була запропонована конкурсно-розважальна програма, де кожна із команд мала змогу продемонструвати свої таланти і вміння.

Команда 8 класу «Love is» дивувала членів журі та присутніх в залі дотепністю та вишуканим оформленням столу. Креативом та оригінальністю вирізнялися з-поміж всіх учасників команда 9 класу «Любовь не знает границ». По-справжньому згуртованими, артистичними, винахідливими  були «аМУРЧИКИ» з 10 класу. Команда 11 класу «Валентинка» подарувала піднесений настрій, вражаючи запальними танцями та піснею.

Журі було в захваті від виступів усіх учасників розважальної програми, які впродовж вечора демонстрували артистизм, почуття гумору, згуртованість. П ... Читати далі »
Переглядів: 518 | Додав: rayvoadmin | Дата: 2014-02-23 | Коментарі (0)

« 1 2 3 4 5 ... 18 19 »
Вхід до сайту
Логін:
Пароль:
Освітні сайти
Час...
Пошук
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Міні-профіль
Гість

Повідомлення:

Група:
Гости
Час:8:18 PM

Гість, ми раді вас бачити.
Будь ласка зареєструйтесь або авторизуйтесь!
Логін:
Пароль:
Візитор сайта
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz