відділ освіти
  Царичанської районної  державної адміністрації
 

Створення єдиного освітнього простору - якісний крок у розвитку освіти регіону

Проблема району:"Науково-методичне забезпечення впровадження технологій розвитку креативної освіти у навчально-виховний процес"
 
 
51000    смт. Царичанка Царичанського району Дніпропетровської області, вул..Театральна, 17, тел. (05690)3-20-44, (05690)3-29-73,
e-mail: tskalitva@gmail.com , начальник відділу освіти Китайгора С. М.
Меню сайту
Актуальне відео
Прогноз погоди
Царичанка
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 107
Block title
Block content
   Розвиток стійкого інтересу у дітей до занять фізичною культурою та ведення здорового способу життя – під такою темою пройшов семінар – практикум вчителів фізичної культури загальноосвітніх закладів Царичанського району  в ЗОШ І-ІІІ ступенів с. Молодіжне  27листопада. Цікавим та змістовним був практичний блок.  З захопленням вчителі району переглянули фрагмент загальношкільного святкового шоу «Бути здоровим - сучасно» (фізкульт-хвилинки початкових класів), та урок – подорож «Популярні рухливі ігри різних країн світу». Обидва заходи підтримувались музично – мультимедійними презентаціями . Учасники семінару обмінялися думками, провели засідання круглого столу, виробили рекомендації.
Переглядів: 531 | Додав: rayvoadmin | Дата: 2013-12-07 | Коментарі (0)

   29 листопада у школі був проведений день резерву керівних кадрів. Посадові обов’язки директора школи виконувала заступник директора з виховної роботи Сірко Т.М. , а обов’язки заступника директора з навчальної роботи  - педагог-організатор Цуканова Н.А. Наказом по школі  на них була покладена відповідальність за організацію навчально-виховного процесу, підтримання порядку та безпечного функціонування закладу на цей день. 
 Тетяна Миколаївна ознайомлювалася з питаннями керівництва загальноосвітнім закладом та господарської діяльності: організацією харчування, контролем за енергозберігаючими ресурсами, виконанням температурного  режиму. Готува ... Читати далі »
Переглядів: 459 | Додав: rayvoadmin | Дата: 2013-12-07 | Коментарі (0)


    У Китайгородському дошкільному навчальному закладі «Калинка» 05 листопада 2013 року пройшло засідання районного семінару-практикуму музичних керівників дошкільних установ на тему "Формування морально-духовних якостей дошкільників через використання різних форм дитячого музичного фольклору”. У ході семінару учасники проаналізували питання удосконалення системи естетичного виховання в ДНЗ за Базовим компонентом дошкільної освіти, провели методичний практикум з питання організації свят музично-естетичного циклу, переглянули свято "Барви золотої осені” музичного керівника Китайгородського ДНЗ Сідака Сергія Михайловича. На святі червоною рискою здійснювалося виховання любові у дітей до українського фольклору та народних традицій. Діти-ово ... Читати далі »
Переглядів: 442 | Додав: rayvoadmin | Дата: 2013-12-07 | Коментарі (0)

    Із самого ранку у Юр’ївській ЗОШ І-ІІ ступенів було святково та урочисто. Члени літературно-фольклорного гуртка(Олександр Линник,Михайло Петренко,Сергій Войтів,Марія Павленко,Любов Кулакова,Іван Погорілий,Віктор Медведєв,Євгеній Краснопер,Любов Андрусишин та Сергій Срібний) на чолі з учителем української мови та літератури Тетяни Олександрівни Ковтун підготували святкову лінійку та виставку малюнків «Мова-серце нації».

Кожен учень виступив з повідомленням(про Нестора Літописця,видатних українських мовознавців,виникнення писемності,календар скорботних дат української мови тощо).

Виступи супроводжувалися вдало підібраними презентаціями.

Цього дня вже вкотре стартує Міжнародний конкурс знавців української мов ... Читати далі »
Переглядів: 463 | Додав: rayvoadmin | Дата: 2013-11-16 | Коментарі (0)

  Згідно річного планування навчально-виховного процесу  у Царичанській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів із 14.10.2013 р. по 18.10.2013 р. був  проведений  предметний тиждень «Чарівний світ хімії» .

   В рамках цього тижня була проведена тематична побудова, конференція «Рідній Орелі – чисті води», вікторина «Цікава хімія», конкурс емблем «Широко простягає хімія руки свої в справи людські»,  виставка листівок «Віват,  хімія».
   Переможцями в конкурсі були учні: Нетеса О., Хоменко А., Городецька А., Головченко О., Ковальов Р., Матвієнко Д., Онищенко Н., Нем’ятий М.

Проведення цього тижня дало можливість учням школи поринути в загадковий світ хімії та долучитися до таємниць природи. ... Читати далі »
Переглядів: 497 | Додав: rayvoadmin | Дата: 2013-11-07 | Коментарі (0)

   25 жовтня 2013 року в Царичанській ЗОШ І-ІІ ступенів  були проведені  учнівсько-батьківські збори, на яких виступила оперуповноважена КМСД Царичанського РВ ГУМВС України, старшина міліції Підопригора Тетяна Іванівна, яка провела бесіду із присутніми учнями та батьками стосовно запобігання і попередження адміністративних та кримінальних правопорушень, а також про правила поводження учнів в громадських місцях як під час канікул, так і під час навчально-виховного процесу та про адміністративну і кримінальну відповідальність батьків, їх дітей згідно чинного законодавства.

Переглядів: 529 | Додав: rayvoadmin | Дата: 2013-11-03 | Коментарі (0)

    З метою вшанування подвигів учасників Великої Вітчизняної війни 1941-1945 р.р. та шанобливого ставлення до іс
торії та пам’яті про війну 25 жовтня 2013 р. у Царичанській ЗОШ І-ІІ ступенів пройшов єдиний урок мужності „Не згасити вогонь пам’яті”, присвячений 70-й річниці визволення м. Дніпропетровська. Також протягом тижня бібліотекар Свистак О.В. провела урок про героїв-визволителів міста, учні 6 класу відвідали пам’ятник загиблим воїнам-односельцям, дев’ятикласники на уроках інформатики створювали мультимедійні презентації „Шляхами подвигу і слави”.
Переглядів: 438 | Додав: rayvoadmin | Дата: 2013-11-03 | Коментарі (0)

    15 жовтня у Могилівській ЗОШ І-ІІІ ступенів Манько А.М. провила відкритий виховний захід на тему «У чистій воді риби багато, у доброзичливої людини друзів багато»

Діти під час проведення цього заходу училися правильно виходити з різних життєвих ситуацій, опираючись на підтримку товариша, відчуваючи дружнє плече – учились цінувати дружбу.

З проведених анкетування, тренінгового завдання, розгадування кросвордів, загадок, запропонованих вчителем, діти винесли урок дружби і товариських взаємовідносин на все життя
.
Переглядів: 481 | Додав: rayvoadmin | Дата: 2013-11-03 | Коментарі (0)

     Відповідно до листа департаменту освіти і науки Дніпропетровської обласної держадміністрації від 21.10.2013 року №5423/0/211-13  «Про проведення обласних учнівсько-батьківських зборів» на вх.лист ГУМВС України  від 10.10.2013 № 18/891 «Про організацію та проведення у жовтні 2013 року загально обласних учнівсько-батьківських зборів» та з метою налагодження ефективності співпраці  25.10.2013 року об 11годині в Могилівській ЗОШ І – ІІ ступенів були проведені загальношкільні батьківські збори  з участю працівника РВ Філяровського Олександра Володимировича на яких були присутні 90% батьків.

Під час лекції він ознайомив присутніх з законодавчою базою  про  кримінальну та адміністративну відповідальність батьків та дітей за скоєні правопорушен ... Читати далі »

Переглядів: 476 | Додав: rayvoadmin | Дата: 2013-10-31 | Коментарі (0)

Із       вересня   цього  року  у рамках марафону «Слава визволителям» у  Могилівській  ЗОШ І-ІІ ступенів  а  також інших  школах міст та районів Дніпропетровщини у хронології визволення регіону пройшли  уроки  мужності«Не  згасити  вогонь пам’яті», на яких учням розповідали  про історію визволення рідних  міст та  сіл, про подвиги земляків.

   В  день  визволення Дніпропетровська  25 жовтня  учні  мали  змогу  подивитися  документальний  фільм «Окупація Дніпропетровська»
та  фільм  в  якому  були  реконструйовані події  воєнних  літ,  що  були  показані  на& ... Читати далі »
Переглядів: 524 | Додав: rayvoadmin | Дата: 2013-10-31 | Коментарі (0)

« 1 2 3 4 5 6 7 ... 18 19 »
Вхід до сайту
Логін:
Пароль:
Освітні сайти
Час...
Пошук
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Міні-профіль
Гість

Повідомлення:

Група:
Гости
Час:3:12 PM

Гість, ми раді вас бачити.
Будь ласка зареєструйтесь або авторизуйтесь!
Логін:
Пароль:
Візитор сайта
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz