відділ освіти
  Царичанської районної  державної адміністрації
 

Створення єдиного освітнього простору - якісний крок у розвитку освіти регіону

Проблема району:"Науково-методичне забезпечення впровадження технологій розвитку креативної освіти у навчально-виховний процес"
 
 
51000    смт. Царичанка Царичанського району Дніпропетровської області, вул..Театральна, 17, тел. (05690)3-20-44, (05690)3-29-73,
e-mail: tskalitva@gmail.com , начальник відділу освіти Китайгора С. М.
Меню сайту
Актуальне відео
Прогноз погоди
Царичанка
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 107
Block title
Block content
Головна » 2014 » Квітень » 26

     З 22 по 25 квітня 2014 року в Царичанській ЗОШ І-ІІ ступенів проходив Тиждень психології, який мав завдання: сприяти усвідомленню себе, розумінню власних внутрішніх психологічних процесів, набуттю конкретних корисних навичок самоспостереження, самоаналізу, саморозвитку, регуляції самооцінки та поведінки, ставлення до себе, інших і навколишнього середовища з повагою, розвивати творчі здібності та формувати прагнення вести здоровий спосіб життя.

Було проведено ряд заходів:

  • Розвивальне заняття «Подорож з Розвивайком» для 1-3 класів.
  • Для усвідомлення важливості розважливого ставлення до свого здоров’я, впливу негативних наслідків згубних звичок було проведено у 8 класі корекційно-розвивальне заняття під назвою «Здоровий спосіб життя, або «Ні!» шкідливим зв ... Читати далі »
Переглядів: 538 | Додав: rayvoadmin | Дата: 2014-04-26 | Коментарі (0)

Сміх – це ліки від усіх недуг. Він додає людям настрою, допомагає побачити більше світлого, стати добрішим.

         Українці – народ веселий, з почуттям гумору. Саме гумор супроводжував наш народ і у праці, і в побуті, і на відпочинку. Заслуговують на увагу жартівливі народні пісні, анекдоти, веселі бувальщини.

         8 квітня 2014 р. у Царичанській ЗОШ І-ІІ ступенів відбувся загальношкільний конкурс гуморесок, які виконували учні школи. Кожен клас готував оповідача гуморески будь-якого автора. Оцінювало виразність та артистизм учасників журі у складі вчителів школи. Сміх та й годі викликали душевні гуморески П. Глазового, М. Бахмата, Б. Шрубенк ... Читати далі »

Переглядів: 533 | Додав: rayvoadmin | Дата: 2014-04-26 | Коментарі (0)

    Трудовий колектив Прядівської ЗОШ І-ІІІ ступенів організовано вийшов 12 квітня на Всеукраїнський суботник. Дружно та завзято взялися за прибирання з самого ранку. Роботи було вдосталь: очистити від сухого гілля та сміття частину паркової зони, що прилягає до школи. Чоловіки енергійно орудували сокирами та пилками, а жіноча половина прибирала територію від торішнього листя та іншого бруду. Крім цього, було посаджено декілька дерев.

Закінчився трудовий десант біля розведеного багаття зі смачними бутербродами, веселим настроєм та задоволенням від виконаної роботи.

 

Переглядів: 641 | Додав: rayvoadmin | Дата: 2014-04-26 | Коментарі (0)

       Для відзначення цієї дати у школі заздалегідь була спланована і системно проводилася  відповідна робота. Всі класні колективи, від наймолодших першокласників до учнів випускного класу, брали участь у різноманітних за змістом і формою виховних заходах. Були проведені покласні виховні години, зокрема, для учнів 5-6 класів (класні  керівники  М.Л. Юрченко і К.І.Морковкіна) тема виховної години звучала так:                « Шевченкові твори сяють, як зорі», « Тарасові слова – то правда жива» - цю  тему розкрили з вихованцями учнів 7-8 класів класні  керівники О.Г. Орел та А.І.Усата, зі шляхами         &nbs ... Читати далі »

Переглядів: 518 | Додав: rayvoadmin | Дата: 2014-04-26 | Коментарі (0)

Є на світі щось дуже чудове

Вони разом з нами ще з колискових.

Ми граємось ними і раді завжди,

Коли у дарунок приносять нові.

Бувають яскраві і навіть смішні,

Бувають веселі, пухнасті, м’які,

Великі й маленькі – усі чарівні!

        17 квітня 2014 р. напередодні Великодня у 2 класі Царичанської ЗОШ І-ІІ ступенів пройшла виховна година на тему «Лялька-мотанка – оберіг наших душ», на якій діти презентували виготовлені разом з батьками ляльки-мотанки з трави, соломи, ниток, тканини. Вчитель В.С. Сідак ознайомила учнів із історією виникнення ляльок, навчила дітей розуміти відмінності між ігровою і обереговою ляльками. Виховний захід був тісно пов’язаний із традиційними українськими звичаями та народним фольклором – піснями, віршами, колисковими, заб ... Читати далі »

Переглядів: 510 | Додав: rayvoadmin | Дата: 2014-04-26 | Коментарі (0)

      З 31 березня по 4 квітня у Прядівській школі тривав тиждень дитячої та юнацької книги «Чарівний світ книжковий». Цей тиждень видався багатим на різні заходи, адже кожен день був насичений цікавою інформацією, бесідами, захоплюючими вікторинами, різноманітними конкурсами.

Тиждень розпочався лінійкою та книжковою виставкою «Книги – твої супутники по дорозі в країну знань». Пізнавальним видався День інформації під назвою «Книга – восьме диво світу», де учні у своїх класних колективах ділилися враженнями від прочитаних книг та мали змогу довести присутнім, що книги – це дійсно восьме диво світу. Із захопленням сприймався перегляд мультфільмів і кінофільмів за програмов ... Читати далі »

Переглядів: 524 | Додав: rayvoadmin | Дата: 2014-04-26 | Коментарі (0)

Вхід до сайту
Логін:
Пароль:
Освітні сайти
Час...
Пошук
Календар
«  Квітень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Міні-профіль
Гість

Повідомлення:

Група:
Гости
Час:11:13 AM

Гість, ми раді вас бачити.
Будь ласка зареєструйтесь або авторизуйтесь!
Логін:
Пароль:
Візитор сайта
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz