відділ освіти
  Царичанської районної  державної адміністрації
 

Створення єдиного освітнього простору - якісний крок у розвитку освіти регіону

Проблема району:"Науково-методичне забезпечення впровадження технологій розвитку креативної освіти у навчально-виховний процес"
 
 
51000    смт. Царичанка Царичанського району Дніпропетровської області, вул..Театральна, 17, тел. (05690)3-20-44, (05690)3-29-73,
e-mail: tskalitva@gmail.com , начальник відділу освіти Китайгора С. М.
Меню сайту
Актуальне відео
Прогноз погоди
Царичанка
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 107
Block title
Block content
Головна » 2013 » Лютий » 24
     Напередодні 24 річниці виводу радянських військ з Афганістану в Могилівській ЗОШ І-ІІ ст. відбулася зустріч з воїнами-інтернаціоналістами: Шаповалом Віталієм Васильовичем, Біликом Віктором Павловичем. Школярі мали змогу поспілкуватися з очевидцями тих лихоліть. Віталій Васильович розповів про те, як 24 роки тому вони тоді ще молоді солдати вийшли з пекла громадянської війни афганістану, дружньої, як тоді говорили країни. 10 довгих літ десятки тисяч молодих хлопців і чоловіків змушені були виконувати інтернаціональний обов'язок. Насичено була розпівідь Білика Віктора Павловича, а саме: він розповідав про побут і традиції афганського народу, про участь у бойових операціях, які доводилось виконувати на території Афганістану. Цікавим було і його бачення сучасної ролі армії в Україні. Учні ставили питання на які отримували детальні відповід героїв-афганців, велику цікавість викликали у дітей світлини тих років. Наприкінці зустрічі ветерани подарували школі компакт-диски з піснями афганської війни та з листами солдатів з тієї війни. Захід проводився з мультимедійною підтримкою, де звучали пісні та відео про ті події. Афганістан був і залишається незаживаючою раною.
Переглядів: 573 | Додав: rayvoadmin | Дата: 2013-02-24 | Коментарі (0)

    В період з 15 січня по 10 лютого 2013 р. в гуртках Царичанської станції юних натуралістів проходила акція «Годівничка» , ініційована керівниками гуртків. Зі своїми гуртківцями керівник гуртка Василенко В.В. провела акцію в три етапи. Перший етап - підготовчий. Діти , разом з батьками виготовляли годівнички для птахів. Гуртківці 1кл. Китайгородської ЗОШ 1-2ст. з задоволенням в шкільному саду розвішували пташині їдальні, а також пригощали пташок смачними гостинцями. На другому етапі акції пройшов конкурс малюнків на тему «Наші пернаті друзі» та «Зимуючі птахи». Діти у своїх малюнках відтворювали різноманітність пташиного світу та своє бачення оточуючого середовища. На третьому, заключному етапі відбулося «Свято зимуючих птахів». Гуртківці виступали в ролі пташок, ніби проживаючи їхнє життя. А їхні друзі-школярі розповідали пташкам що таке годівничка. На святі була проведена вікторина для допитливих,під час якої діти позмагалися в кмітливості. Підсумовуючи роботу в цьому напрямку, керівники гуртків мають намір зробити традиційним проведення такої акції із залученням інших шкіл району.
Переглядів: 588 | Додав: rayvoadmin | Дата: 2013-02-24 | Коментарі (0)

Вхід до сайту
Логін:
Пароль:
Освітні сайти
Час...
Пошук
Календар
«  Лютий 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
Міні-профіль
Гість

Повідомлення:

Група:
Гости
Час:5:39 AM

Гість, ми раді вас бачити.
Будь ласка зареєструйтесь або авторизуйтесь!
Логін:
Пароль:
Візитор сайта
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz