відділ освіти
  Царичанської районної  державної адміністрації
 

Створення єдиного освітнього простору - якісний крок у розвитку освіти регіону

Проблема району:"Науково-методичне забезпечення впровадження технологій розвитку креативної освіти у навчально-виховний процес"
 
 
51000    смт. Царичанка Царичанського району Дніпропетровської області, вул..Театральна, 17, тел. (05690)3-20-44, (05690)3-29-73,
e-mail: tskalitva@gmail.com , начальник відділу освіти Китайгора С. М.
Меню сайту
Актуальне відео
Прогноз погоди
Царичанка
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 107
Block title
Block content
Головна » 2013 » Квітень » 29

    19 квітня Бабайківська школа відсвяткувала 110-річний ювілей. Свято розпочалося урочистою лінійкою на подвір’ї школи.  Зібралося чимало гостей: представники   Царичанської райдержадміністрації, випускники минулих років, вчителі-пенсіонери та вчителі, які працювали у школі. Гостей зустріли українським танком.
Зі словами привітань виступили:
  Стрілець Володимир Анатолійович– заступник голови Царичанської райдержадміністрації
  Лопатка Тетяна Володимирівна – заступник голови Царичанської районної ради
  Полупанова Наталія Михайлівна – завідуюча комунальним закладом «Районний методичний кабінет Царичанської      районної ради»
  Головко Олександр Іванович – сільський голова
  Солоха Володимир Сергійович – виконуючий обов'язки директора ТОВ «Україна»
  Директор школи Ковтун Валентина Володимирівна звернулася з вітальним словом  до присутніх. І учні прозвітували про свої здобутки. 
   Сюрпризом став чудовий шкільний вальс, на який дівчатка запросили випускників різних поколінь.
Дзвінок на святі продзвенів знаменний з рук випускниці 1993 року Мандрегелі Лариси та випускника 2012 року Назаренка Олександра  


Повертайтесь до рідної школи,

Повертайтесь в будь-який ... Читати далі »

Переглядів: 608 | Додав: rayvoadmin | Дата: 2013-04-29 | Коментарі (0)

    26 квітня 2013 року у Могилівському дошкільному закладі "Ромашка” відбувся районний семінар-практикум вихователів дошкільних установ на тему "Забезпечення рівних стартових можливостей дітям старшого дошкільного віку для успішного подальшого шкільного навчання, співпраця з батьками, школою”. Створена консалтингова група з вихователів і вчителів початкових класів здійснила аналіз підготовки дітей старшого дошкільного віку, охоплених варіативними формами дошкільної освіти в Могилівському ДНЗ, після перегляду контрольного заняття з логіко-математичного розвитку. Відзначена належна підготовка шестирічок до школи, значна робота вихователя Лисенко Г.О., проаналізована робота з наступності і перспективності в роботі двох ланок освіти, проведений порівняльний аналіз спільного і відмінного у державних стандартах дошкільної освіти і початкової загальної освіти. Візитка ясла-садка "Ромашка” викликала захоплення творчістю вихованців і майстерністю виконання пісень, таночків, частівок.
У формі Методичного дайджесту керівник РМО вихователів ДНЗ Чередніченко Я.В. розширила знання педагогів з програмного і методичного забезпечення роботи з дітьми п'ятирічного віку, зокрема за програмою "Впевнений старт”. Ділову гру "Діамант” провела завідувач Могилівського ДНЗ Сірченко Т.А. з питання варіативних форм охоплення дітей шостого року життя, їх переваг і недоліків.
Широку палітру трад ... Читати далі »
Переглядів: 1024 | Додав: rayvoadmin | Дата: 2013-04-29 | Коментарі (0)

   19 квітня 2013 року в школі був проведений День Цивільного захисту на тему «Пожежа». Для забезпечення організованої підготовки і проведення Дня ЦЗ була створена комісія з числа адміністрації школи та викладачів предметів «Захист Вітчизни», «Основи здоров’я». До участі в Дні ЦЗ було залучено керівний та командно-начальницький склад ЦЗ школи, особовий склад невоєнізованих формувань ЦЗ, весь постійний склад працівників та учнів 1-11 класів. Був складений план підготовки, графік проведення Дня ЦЗ, який виконаний у повному обсязі. По класах були виготовлені прості засоби захисту органів дихання (ватно-марлеві пов’язки), в читальному залі школи організована виставка «Людина – частина навколишнього середовища», листівок «Ми – проти шкідливих звичок» (5-8кл.) та плакатів «Чорнобиль не має майбутнього» (9-11кл.) (відповідальні вч. Бабанська В.В., Стратій А.А.). Під час проведення Дня ЦЗ слід відзначити чітку роботу штабу ЦЗ, невоєнізованих формувань: евакокомісії (кер. Рашевська Т.В.), охорони громадського порядку (кер. Патинка О.В.), зв’язку та оповіщення (кер. Жарикова Т.В.), пожежогасіння (кер. Кучугурний В.І.) . З високим піднесенням пройшли показові виступи агітбригади «Вимітайлик», невоєнізованих формувань та цивільний парад. За високий рівень організаторських здібностей були відзнач ... Читати далі »
Переглядів: 533 | Додав: rayvoadmin | Дата: 2013-04-29 | Коментарі (0)

Вхід до сайту
Логін:
Пароль:
Освітні сайти
Час...
Пошук
Календар
«  Квітень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Міні-профіль
Гість

Повідомлення:

Група:
Гости
Час:9:53 AM

Гість, ми раді вас бачити.
Будь ласка зареєструйтесь або авторизуйтесь!
Логін:
Пароль:
Візитор сайта
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz